Shop Produkter

Du kan som kunde trygt søge hjælp og vejledning til de produkter du søger, før du beslutter dig. Jeg vil med min grundige viden hjælpe dig frem til de helt rette produkter hvad end det er til Hudpleje, Bryn og Vippe produkter eller Negle pleje. 

MARC INBANE

Marc Inbane – naturlige ingredienser som giver en sund glød

Hvis du vil forkæle din hud med produkter spækket med lækre ingredienser og samtidig opretholde en naturlig glød, skal du prøve produkterne fra Marc Inbane. Alle selvbrunerne er nemlig lavet af naturlige ingredienser der desuden er veganske og fri for både parabener, parfume og silikone.

 

Marc Inbane selvbruner indeholder

●    Naturlige ingredienser
●    100% veganske ingredienser
●    Parabenefri og silikonefri
●    Dermatologisk godkendt
●    Parfumefri

Der er særligt 4 naturlige ingredienser, der gør Marc Inbane selvbrunere eftertragtet. Tilsammen giver disse ingredienser en smuk, sund og holdbar glød til din hud. Produkterne indeholder blandt andet DHA (Dihydroxyacetone), som er en naturlig råvare, der udvindes af sukkerroer og sukkerrør. Denne ingrediens påvirker det øverste lag af huden, så den bliver brun.  Ingrediensen erythrulose har en lignende effekt, men denne hjælper også med at øge resultatets holdbarhed, så din hud kan være smuk og brun i længere tid. Naturlig karamel farve er tilføjet for, at huden med det samme får en brunlig glød. Til sidst tilføjes også dimethylisosorbid for at DHA og andre ingredienser absorberes dybere i huden.

Marc Inbane selvbrunere er dermatologisk godkendte

Marc Inbane selvbrunere er dermatologisk godkendte, hvilket er din garanti for at produkterne kun indeholder ingredienser der er gode for din hud. De naturlige, veganske ingredienser betyder, at Marc Inbane tanning sprays kan bruges på alle hudtyper, inklusiv sensitiv hud. Derfor anbefales produkterne også til  dem, der døjer med sensitiv hud eller dem, der ikke kan tåle at tilbringe meget tid i solen – derved kan alle få en smuk, sund og glødende hud.

Comfort Zone Sacred Nature Hudpleje

Comfort Zone 

Den økologiske serie fra Comfort Zone har de lanceret Sacred Nature som er en ren, økologisk serie med et stærkt fokus på bæredygtighed. En effektiv, sikker og regenererende hudpleje som indeholder masser af fugt.  Serien indeholder både renseprodukter, serum og creme til lige netop din hudtype. 

KLINISKE, DERMATOLOGISKE TESTET. 

Shop Produkter

Hos By Forslund arbejder jeg hele tiden på, at viderudvikle mig sådan at jeg hele tiden kan opdatere, dig som kunde inden for de nyeste produkter på markedet.

Jeg tilbyder vejledning til lige netop dit ønske og guider dig på bedst mulig vis. Du kan bestille varer ved at henvende dig på mail eller ringe ned til klinikken. Du er velkommen til at afhente dine varer efter kl 12 i hverdagen og jeg sender pakker alle hverdage med pakkepost sådan at du trygt og hurtigt kan handle hos mig.

Levering

Jeg sender pakker alle hverdage men du er også velkommen, til at afhente fysisk i klinikken inden for åbningstid.
Jeg sørger for at alle pakker bliver pakket forsvarligt inden de bliver sendt afsted. Hvis du ønsker personlig indpakning som gave er dette også muligt.

Hemp Nation

Hemp Nation Body Lotion

Hemp Nation Creme

Hemp Nation udvikler hudplejeprodukter baseret på hampefrøolie, der genopretter hudens fugtbalance og forebygger urenheder i huden. Produkterne er veganske, glutenfri og dermatologisk testet. De veganske ingredienser i Hemp Nations hudplejeprodukter gør, at produkterne egner sig særlig godt til sensitiv og tør hud.

Hampefrøolie og de andre veganske ingredienser i Hemp Nation produkter

Hemp Nation er hudplejeprodukter, som du kan bruge med god samvittighed, uden at bekymre dig om ingredienserne. Alle Hemp Nation produkter laves nemlig af veganske ingredienser. Kernen i alle produkterne er hampefrøolie, der genskaber hudens fugtbalance og forebygger uren hud, dvs. talgproduktion i huden. Hampefrøolie indeholder desuden fedtsyrerne omega 3 og 6, der gør huden smidig, sund og ungdommelig. Fedtsyren i hampefrøolie bidrager endda også til at hydrere hyden.

Udover hampefrøolie anvender Hemp Nation også sheabutter, jojoba og glycerin, der alle har nærende og fugtgivende egenskaber. Disse ingredienser bidrager også til at lindre rødme og hudirritation. Ingredienserne giver desuden alle produkterne vidunderlige dufte, som du kan nyde hver gang du anvender produkterne.

Hemp Nation body lotion

Et af Hemp Nations mest populære produkter er deres body lotions med mange forførende dufte. De velduftende body lotions er gode til alle hudtyper, men har især fordelagtige egenskaber mod moden og tør hud, på grund af

ingrediensernes fugtgivende og foryngende egenskaber. Hemp Nation body lotion efterlader din hud gennemfugtet og silkeblød, uden at huden bliver for fedtet. Cremene indeholder desuden vitamin E og B5, der forebygger aldringstegn i huden.

Forkæl din hud og din favorit duft med Hemp Nation

Med Hemp Nation produkter kan du forkæle både din hud og dine sanser med forførende dufte. Cremens naturlige ingredienser giver hvert produkt unikke og uimodståelige dufte. Forkæl dine sanser med duften og de plejende egenskaber fra agave, lime, pomabær, havsalt og sandeltræ, citrus, champagne fersken og hibiscus.

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

hudpleje vejleding

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97