Eyelash Extensions

Slip for brugen af mascara i din hverdag og skab mere fylde og længde med Eyelash Extensions.

Forlængelse af vipper

Denne form for vippe forlængelse kan laves i forskellige metoder som er single, hvor man påsætter et enkelt hår på en naturvippe. Den anden metode er volume hvor man i hånden laver en fane hvad enten det er 2D, 3D, 4D eller 5D, al afhængig af det ønskede resultat disse hår vejer betydeligt mindre for at din naturvippe ikke tager skade. Den sidste metode er hybrid hvor man mixer single metoden og volume.

Opfyldning af vipper

Det er meget individuelt fra kunde til kunde hvor længe der går mellem hver opfyldning, hvis man har en tendens til at gnide sig meget i øjnene, sover med hovedet ned i puden, sveder omkring øjenområdet eller man er meget i vand skal man forvente hyppigere opfyldning. Derudover skifter vi vippehår hver 3 månede cirka. Det betyder at hvis man er i en cyklus hvor hårene er i gang med en udskiftning, vil det påsatte Eyelash Extensions derfor også falde med af. Man lægger betydeligt mere mærke til det når vi har påsatte vipper på frem for uden.

Vippe opfyldning tager 45-60 minutter

En opfyldning kan bookes som 45 minutter eller 60 minutter. Efter 3 uger skal der bookes en opfyldning på 60 min. Når denne behandling starter sørges der for at vipperne renses let for at sikre sig der ikke sidder creme rester eller lignende, derefter lægges der en kølene patchs under øjet som beskytter undervipperne i at klistre sammen.

Du skal under hele behandlingen ligge med lukket øjne. Det er ikke tilladt at dukke op til behandlingen med mascara på da det kan resultere i at de påsatte vipper ikke vil hæfte og eller vil falde hurtigere af. Det anbefales ikke at have mascara på, på dagen for behandlingen da det vil være på eget ansvar i forhold til holdbarheden. De påsatte vipper skal hjemmefra holdes hygiejniske med en mild vippeshampoo som kan købes efter endt behandling, denne vippeshampoo skal al efter hvor meget makeup brug bruges ca 2 gange om ugen. Til hver behandling hører der en vippebørste med, som du som kunde får med hjem.

Aftagning af vipper

Ved denne form for aftagning benyttes en gel som opløser lim, dette bruges kun hvis du har relativt mange påsatte vipper tilbage. Der påføres først en patch under øjet for beskyttelse af undervipperne, derefter påføres opløser gel som skal have lov at virke i 3-5 minutter før limen er opløst og vipperne kan skubbes af, denne metode kan svide i optil 2 minutter efter endt behandling, du får en vådserviet til at tørre øjnene igennem ved behov. Hvis der kun er nogle få påsatte vipper tilbage klikker man dem af med vippe værktøjer.

Eyelash Extensions - Skønhedsklinik Karlslunde - By Forslund
Eyelash Extensions - Skønhedsklinik Karlslunde - By Forslund

Farvning af vipper

Varighed (15-20 minutter)
kr 199
  • Rensning af vipper
  • Påførelse af patch efterfulgt af farve
  • Anbefales hver 4. uge

Farvning af bryn inkl. retning

Varighed (30 minutter)
kr 249
  • Rensning af bryn
  • Farvevalg tilpasset dig
  • Retning med Lycon voks

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97