Lash Lift

Lash Lift er et semi permanent vippebuk, med en holdbarhed på op til 6-8 uger. Lash Lift giver et naturligt udtryk og du kan med fordel benytte mascara på vipperne.

Rengøring af vipper

Ved Lash Lift starter vi med at rengøre vipperne for eventuelt rester af make up, derefter skal dine øjne forblive lukket indtil behandlingen er slut. Derefter påsættes en form på øjenlåget over vipperne med en lim som er berettet til denne behandling ved øjnene. Når alle vipperne er sat op på formen, påføres første væske, væsken skal sidde i individuel tid eftersom der er forskel fra kunde til kunde om man har tynde, robuste eller nedadgående vipper. Så påføres anden væske og til slut bliver vipperne på formen farvet. 

Hvor lang tid tager Lash Lift at lave?

Behandlingen tager ca. 30-40 minutter. I denne behandling kan der også med fordel tilkøbes protein kur. Vipperne må ligesom ved Brow Lift heller ikke udsættes for vand, damp eller cremer før 24 timer efter behandlingens udførelse. Det anbefales at pleje vipperne med collagen olie hjemme. Denne behandling holder i op til 6-8 uger.

Farvning af vipper

Vipperne renses for eventuelle make up rester, derefter påføres nogle patches til under øjnene for at beskytte huden for modtagning af farve. Efter cirka 10 minutter fjernes farven skånsomt og du er derefter færdig med behandlingen. Vippernes farve falmer hurtigere ved sollys. Det anbefales at holde ved lige hver 4. uge for at opretholde resultatet pænt og naturligt.

Vipper og bryn farves med mærket refectocil som er det mest anerkendte mærke indenfor farvning af vipper og bryn. Det er også en mulighed at blive farvet med deres sensitive serie i tilfælde af man er allergiker overfor farve, kom gerne forbi og få en test bag øret. Denne behandling er rigtig god hvis man er til det naturlige look hvor det omridser ansigtet at få farvet vipper og bryn samt rettet brynene til med det skånsomme voks fra lycon. Farven vil aftage efter et par uger hvorfor det anbefales at komme hver 4. uge til denne behandling.

Voks af overlæbe

Book alene eller som tillægsbehandling
kr 189
  • Huden renses med skånsom olie
  • Overlæben bliver påført voks
  • Kølende creme påføres og mindsker rødme

Lash & Brow Lift

Varighed (45-60 minutter)
kr 800
  • Farvning af vipper og bryn indgår i prisen
  • Retning med Lycon voks
  • Holdbarhed op til 6-8 uger
Pakketilbud

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.