Lash Lift

Lash Lift er et semi permanent vippebuk, med en holdbarhed på op til 6-8 uger. Lash Lift giver et naturligt udtryk og du kan med fordel benytte mascara på vipperne.

Lash Lift

Glem alt om din øjenvippe bukker derhjemme og prøv i stedet denne behandling som kaldes Lash Lift/Semi permanent vippebuk. Et naturligt buk af dine øjenvipper som ved hjælp af to forskellige slags væsker vil blive påført på dine naturvipper som er løftet forsigtigt op på en silikone form, øjenvipperne bliver siddende på formen af en opløselig gel. Jeg anbefaler farvning under denne behandling da naturvipper har en tendens til at være meget lyse i spidserne. Du kan derfor nemt og hurtigt syne længere og ikke mindst fyldigere vipper. Undgå at møde op til behandlingen med mascara.

Det anbefales ikke efter endt behandling at gå i hverken bad, påføre produkter omkring/på øjet, sauna, solarium eller træning de første 24 timer efter behandlingen.

Rengøring af vipper

Ved Lash Lift starter vi med at rengøre vipperne for eventuelt rester af make up, derefter skal dine øjne forblive lukket indtil behandlingen er slut. Derefter påsættes en form på øjenlåget over vipperne med en lim som er berettet til denne behandling ved øjnene. Når alle vipperne er sat op på formen, påføres første væske, væsken skal sidde i individuel tid eftersom der er forskel fra kunde til kunde om man har tynde, robuste eller nedadgående vipper. Så påføres anden væske og til slut bliver vipperne på formen farvet. 

Hvor lang tid tager Lash Lift at lave?

Behandlingen tager ca. 30-40 minutter. I denne behandling kan der også med fordel tilkøbes protein kur. Vipperne må ligesom ved Brow Lift heller ikke udsættes for vand, damp eller cremer før 24 timer efter behandlingens udførelse. Det anbefales at pleje vipperne med collagen olie hjemme. Denne behandling holder i op til 6-8 uger.

Øjenvippe/Bryn farve.

Dine vipper og øjenbryn er noget af det første man lægger mærke til.  Skab rammen om dit ansigt med farvning og retning så du får velformede bryn og farvet vipper som fremhæver både dine øjne og ansigtstræk. Farven vil aftage efter et par uger hvorfor det anbefales at komme hver 4. uge til denne behandling

Øjenvipper

Få markeret dine vipper ved farvning som gør en markant forskel for din udstråling, det åbner øjnene mere op samt skaber et mere intenst look. Typisk vil farvning af dine naturvipper synes længere og fyldigere da spidserne af natur hårene typisk er meget lyse. Det vil efterfølgende også være nemmere for dig at påføre mascara da hele naturhåret bliver gennemfarvet. Resultatet holder i op til 4 uger.

Sensitiv/Allergi produkter

Hos mig udfører jeg for det meste farve behandlingerne med mærket Refectocil. Hvis man er bekendt med allergi eller sensitivitet og reagere over for almindelig farve, anbefaler jeg at behandle dig med den Sensitive serie inde for øjenbryn/øjenvippe farve. Kom gerne forbi og få en test bag øret.

Voks af overlæbe

Book alene eller som tillægsbehandling
kr 189
  • Huden renses med skånsom olie
  • Overlæben bliver påført voks
  • Kølende creme påføres og mindsker rødme

Lash & Brow Lift

Varighed (45-60 minutter)
kr 800
  • Farvning af vipper og bryn indgår i prisen
  • Retning med Lycon voks
  • Holdbarhed op til 6-8 uger
Pakketilbud

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97