Shellac

Denne behandling består af en let manicure hvor der ordnes negle, neglebånd og tilfiling af naturneglen hvorefter der vælges farve til lakering. 

Sådan starter din Shellac behandling

Ved denne behandling starter man med at ordne neglebånd, negle og tilfilning af form. Herefter kan du vælge fra et bredt udvalg af Cnd Shellac farver. De fleste får lakeret ny Shellac hver. 3-4 uge.

Reparation og forstærkning af egne negle

Denne behandling er essentiel til dig, som måske har problemer med en enkel negl, det kan være den knækker hvis den får en bestemt længde, den vokser skævt eller du mangler noget af neglen. Opfyldning bør holdes ved lige hver. 3-4 uge. Denne behandling er til dig med en knækket negl, svage negle eller til dig som ønsker at kunne få lange negle på den mere naturlige måde uden påsætning af forlængelse. Det er populært at benytte Shellac ovenpå forstærkningen. Forstærkningen findes i 3 forskellige farver, klar, rosa og mælkehvid alt efter behov. Det anbefales at få en opfyldning hver. 3-4 uge.

Holdbare negle med CND Shellac

En langtidsholdbar lak +14 dage som hærdes i en uv lampe, behandlingen består af en let manicure hvor der ordnes negle, neglebånd og tilfiling af naturneglen derefter findes der farve som skal lakeres. Shellac neglene er helt tørre når du forlader klinikken. Hos By Forslund bruges der udelukkende kun CND Shellac produkter. De fleste kunder kommer hver. 3-4 uge og får lagt ny Shellac på.

Brow lift

Varighed (45 minutter)
kr 499
  • Rensning af bryn
  • Væske 1 og 2 påføres
  • Farvning og retning af bryn

Pedicure med Shellac

Varighed ( 60 minutter)
kr 599
  • Varmt fodbad, filning af fødder
  • Ordnet neglebånd, negle og tilfiling
  • Lak påføres og afsluttes med let massage

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97