Forstærkning med Gele

Denne behandling er til dig, med en tendens til svage og flossede negle. Få forstærket dine negle med en skånsom Gele, som sikre dig en god holdbarhed. Denne behandling kan med fordel kombineres med en Shellac lakering som findes i mange forskellige farver.

Forstærkning med CND Plexi Gel

CND Plexi er en negleforstærkning og en populær metode som benyttes til at styrke og forbedre dine natur negle ved at anvende en speciel formel som minder om en Gele, Produktet  kan ved hjælp af en UV lampe hærde forstærkningen og skabe en stærk, holdbar overflade på neglen.

Behandlingen består af to forskellige produkter: Plexigel og Plexi Bond. Plexi Gel er en gel, der påføres på neglen og skaber en stærk overflade, mens Plexi Bond fungerer som en primer, der hjælper med at forbedre bindingen mellem neglen og Plexi Gel. CND Plexi kan bruges til at forstærke og beskytte naturlige negle samt til at skabe forlængelser på neglene. Det er en populær metode blandt professionelle negleteknikere og produktet er kendt for at være holdbar og modstandsdygtig over for skader.

Som med enhver negle behandling er det vigtigt at tage sig af neglene korrekt efter påføring af CND Plexi for at opretholde deres sundhed og holdbarhed. Dette kan omfatte regelmæssig pleje af SolarOil som er en specieludviklet negle olie til både CND Plexi og ved en Shellac lakering. 

Med en CND Plexi Gel behandling opnår du med det samme et stærkt og holdbart  resultat hvor neglene sikres en stærk overflade.

Ved denne behandling starter man med at ordne neglebånd og tilfilning af form. Du kan med fordel vælge at få lakeret dine nye forstærkede negle med en CND Shellac som tilbydes i en bred vifte af forskellige farver. 

Reparation og forstærkning af egne negle

Denne behandling er essentiel til dig, som måske har problemer med en enkel negl, det kan være den knækker hvis den får en bestemt længde, den vokser skævt eller du mangler noget af neglen. Opfyldning bør holdes ved lige hver. 3-4 uge. Denne behandling er til dig med en knækket negl, svage negle eller til dig som ønsker at kunne få lange negle på den mere naturlige måde uden påsætning af forlængelse.

Holdbarhed af CND Plexi gel

De fleste kommer og får lavet en opfyldning hver 3-5 uge. Når jeg laver en opfyldning filer jeg produktet til og lader med vilje et tyndt lag sidde tilbage for at skåne naturneglene mest muligt. Dette for at sikre at dine negle ikke udsættes for unødvendig filning. 

Forstærkning af egne negle U/Shellac

Varighed (45 minutter)
kr 450
  • Negle og neglebånd ordnes
  • Bonder og Forstærkning påføres
  • Afsluttes med plejende negleolie

Forstærkning af egne negle inkl. Shellac

Varighed ( 60 minutter)
kr 550
  • Negle og neglebånd ordnes
  • Bonder og Forstærkning påføres
  • Den valgte Shellac lakeres og afsluttes med plejende negleolie

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97