Vil du mestre Lash eller Brow Lift?

Bliv certificeret teknikker inden for Lash og/eller Brow Lift. Med dette kursus kan du forvente at blive klædt på til, at kunne udføre disse behandlinger professionelt.

Grundkursus

Hvad end du vælger Lash eller Brow Lift og eller begge dele vil du på dette kursus blive introduceret for både produkter, grundig oplæring i teori og tricks til at blive den bedste inden for en af de mest bookede behandlinger. Du vil ved fremmøde på dagen modtage dit startkit som indeholder produkter til mellem 30-40 behandlinger. Du vil blive introduceret for udførelsen af  Lash/Brow Lift hvor du undervejs kan stille spørgsmål, der vil på kursus dagen være hands-on træning på modeller. Efter endt  kursus vil du være klædt på til at kunne udføre behandlingen på egen hånd.

Grundkursus inkluderer:

 • Teori/oplæg
 • Manual
 • Demonstration på model
 • Startkit til en værdi af over  999 DKK (15-30 behandlinger)
 • Hands-on træning på modeller
 • Diplom
 • Adgang til leverandør af produkter fra Danmark. 

Du skal selv invitere modeller til kurset. er det umuligt kan jeg være behjælpelig. Husk at informere mig om det i god tid.  

Hvad er et Lash Lift

Glem alt om øjenvippe bukker og prøv i stedet denne behandling som kaldes Lash Lift/Semi permanent vippebuk. Et naturligt buk af dine øjenvipper som ved hjælp af to forskellige slags væsker vil blive påført på dine naturvipper som er løftet forsigtigt op på en silikone form, øjenvipperne bliver siddende på formen af en opløselig gel. Jeg anbefaler farvning under denne behandling da naturvipper har en tendens til at være meget lyse i spidserne. Du kan derfor nemt og hurtigt syne længere og ikke mindst fyldigere vipper. Undgå at møde op til behandlingen med mascara.

Det anbefales ikke efter endt behandling at gå i hverken bad, påføre produkter omkring/på øjet, sauna, solarium eller træning de første 24 timer efter behandlingen.

Hvor lang tid tager et Lash Lift at lave?

Behandlingen tager ca. 30-40 minutter. I denne behandling kan der også med fordel tilkøbes protein kur. Vipperne må ligesom ved Brow Lift heller ikke udsættes for vand, damp eller cremer før 24 timer efter behandlingens udførelse. Det anbefales at pleje vipperne med collagen olie hjemme. Denne behandling holder i op til 6-8 uger.

Øjenvippe/Bryn farve.

Vipper og øjenbryn er noget af det første man lægger mærke til. Skab rammen i ansigtet med farvning og retning der giver velformede bryn og farvet vipper som fremhæver både øjne og ansigtstræk. Farven vil aftage efter et par uger hvorfor det anbefales at komme hver 4. uge til denne behandling

Sensitiv/Allergi produkter

Hos mig udfører jeg for det meste farve behandlingerne med mærket Refectocil. Hvis man er bekendt med allergi eller sensitivitet og reagere over for almindelig farve, anbefaler jeg at man behandler med den Sensitive serie inde for øjenbryn/øjenvippe farve. 

Lash eller Brow Lift kursus

kr 4999
 • Grundig teori inkl. Manual
 • Startkit op til 15-30 behandlinger
 • Support
 • Diplom og adgang til køb af produkter

Lash & Brow Lift kursus

kr 5999
 • Grundig teori inkl. Manual
 • Startkit op til 15-30 behandlinger
 • Support
 • Diplom og adgang til køb af produkter
pakketilbud

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97