Brow Lamination

Brow lift behandlingen er en populær metode til at syne bryn fyldigere ved at ’’tvinge’’ håret til at sidde i en bestemt retning.

Hvad er Brow Lamination?

 

Brow Lamination også kaldet for Brow Lift, er en form for semi permanent bryn løft som har en holdbarhed på op til 6-8 uger. Ved hjælp af forskellige væsker løfter man med hjælp fra en bryn børste hårene i ønsket retning. Typisk ligger vores hår i lag og kan derfor synes tyndere. Men med hjælp af Brow Lamination metoden får vi løftet alle hår og brynet vil både føles og ses fyldigere. 

Når du som kunde skal have lavet Brow Lamination, fortæller jeg undervejs hvad jeg gør step by step for at du kan føle dig tryg under hele behandlingen.  Jeg starter altid med at rense brynene hvorefter første væske påføres. Denne væske blødgør håret så det let kan børstes i den ønskede retning, efter individuel trække tid fjernes væsken og nummer to væske påføres, denne væske ’’låser’’ håret så det bliver hvor man redder det. Til slut i behandlingen farves brynene efter eget ønske samt retning med det skånsomme lycon voks.

Det anbefales at man plejer brynene hjemme med collagenolie for at tilføre fugt til hårene. Der kan med fordel bookes protein kur som påføres under behandlingen. Brynene må ikke udsættes for vand, damp eller cremer før 24 timer efter behandlingens udførelse. Denne behandling holder i op til 6-8 uger. En behandling som gør en stor forskel for dig som kunde. 

Farvning og retning af bryn

Varighed (15-20 minutter)
kr 229
  • Rensning af makeup rester
  • Farve påføres
  • Brynene rettes med Lycon voks

Farvning af vipper

Varighed (15 minutter)
kr 189
  • Patches påføres under øjnene
  • Farven påføres
  • Vipperne renses

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.