Brow Lamination

Brow lift behandlingen er en populær metode til at syne brynene fyldigere ved at ’’tvinge’’ hårene til at sidde i en bestemt retning.

Hvad er Brow Lamination?

En nyere behandling kaldet Brow Lamination, er kommet for at blive og med god grund. Ved denne behandling kan vi skabe både naturligt fylde, form og ved ønske mere volume og bredere bryn. Vågn op hver dag med perfekte bryn som sidder hvor de skal. Denne behandling anbefaler jeg personligt at prøve før man tyer til Permanent Makeup. Ofte sidder vores naturlige bryn hår i lag, når lagene bliver redt ud som ved denne behandling kan vi fremtrylle at dine bryn faktisk bliver mere fyldige og hårene længere. Har du tendens til smalle, krøllet, lidt stædige hår eller bare ønsket symmetri i dine bryn så er denne behandling et must at prøve.

Brow Lamination er en skønhedsbehandling, der bruges til at forme øjenbrynene ved at gøre dem mere fyldige og buede. Det er en semi-permanent teknik, hvor en specialvæske påføres på øjenbryns hårene for at forme og fiksere dem i en ønsket retning, som normalt er opad og udad. Behandlingen kan også involvere farvning af øjenbrynene for at give dem mere definition og dybde. Resultatet af Brow Lamination kan vare i op til otte uger, og det kan give et mere fyldigt og defineret look til øjenbrynene uden at skulle bruge makeup hver dag.

Brow lamination er blevet en populær skønhedsbehandling i de seneste år, da det er en hurtig og effektiv måde at opnå fyldigere og mere definerede øjenbryn på. Det er vigtigt at søge professionel hjælp til denne behandling, da den kræver specifikke færdigheder og viden for at opnå de bedste resultater.

 

Hvordan foregår Brow Lamination?

Undervejs i behandlingen vil du blive informeret trin for trin hvad jeg gør, sådan at du kan føle dig tryg under hele behandlingen.  Jeg starter altid med at rense brynene hvorefter første væske påføres. Denne væske blødgør håret så det let kan børstes i den ønskede retning, efter individuel trække tid fjernes væsken og nummer to væske påføres, denne væske ’’låser’’ håret så det bliver hvor man redder det. Til slut i behandlingen farves brynene efter eget ønske samt retning med det skånsomme Lycon voks.

Det anbefales at man efter en Brow Lamination behandling plejer brynene hjemme med collagenolie for at tilføre fugt til hårene. Der kan med fordel bookes protein kur som påføres under behandlingen. En behandling som gør en stor forskel for dig som kunde.

Jeg anbefaler ikke efter endt behandling at gå i bad, påføre produkter omkring/på brynet, gnide sig på hårene, sauna, solarium eller træning de første 24 timer efter behandlingen.

Farvning efter Brow Lamination

Ved en Brow Lamination behandling kan farvning af brynene inkludere, dette udføres i det sidste step da væskerne man bruger har en tendens til at blege hårene. Man kan ved farve og retning af dine bryn skabe en ny form eller blot finjustere med den sensitive voks og eller af pincet. Der bliver lyttet til dine ønsker og behov så du kan udstråle den bedste udgave af dig selv. Voksen jeg bruger, er til særlig sensitiv hud sådan at alle kan få en behandling.

Refectocil Sensitive

Refectocil Sensitive er en serie som er udviklet til allergikere. Hos mig udfører jeg alle farvebehandlinger med mærket Refectocil. Hvis man er bekendt med allergi eller sensitivitet og reagere over for almindelig farve, anbefaler jeg at behandle dig med den Sensitive serie inde for øjenbryn og øjenvippe farve. 

Brow Lamination

Varighed (30-40 minutter)
kr 499
  • Brynene renses
  • Brow Lamination væsker påføres
  • Brynene farves og rettes med Lycon voks

Brow Lamination og Lash Lift

Varighed (45-60 minutter)
kr 800
  • Bryn og vipper renses
  • Brow og Lash Lift væsker påføres
  • Vipper og bryn farves og bryn rettes med voks

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97