Brow Lamination

Brow lift behandlingen er en populær metode til at syne bryn fyldigere ved at ’’tvinge’’ håret til at sidde i en bestemt retning.

Brow Lamination/Brow Lift

En nyere behandling som er kommet for at blive og med god grund. Ved denne behandling kan vi skabe både naturligt fylde, form og ved ønske mere volumiøse og busket bryn. Vågn op hver dag med perfekte bryn som sidder hvor de skal. Denne behandling anbefaler mange at prøve før de tyer til permanent makeup. Ofte sidder vores naturlige bryn hår i lag, når lagende bliver redt ud som ved denne behandling kan vi fremtrylle at dine bryn faktisk er mere fyldige og hårene længere. Som ved Lash Lift påføres to forskellige væsker og det samme foregår under denne behandling. Første væske blødgør sådan at vi kan sætte hårene i den ønsket form og sidste væske går ind og ’’låser’’ håret sådan at det bliver siddende der hvor du sætter det. Har du tendens til krøllet, lidt stædige hår eller bare ønsket symmetri i dine bryn så er denne behandling et must.

Resultatet holder i op til 6-8 uger.

Dette anbefales ikke efter endt behandling at gå i bad, påføre produkter omkring/på brynet, gnide sig på hårene, sauna, solarium eller træning de første 24 timer efter behandlingen.

Hvordan foregår Brow Lamination?

Brow Lamination også kaldet for Brow Lift, er en form for semi permanent bryn løft som har en holdbarhed på op til 6-8 uger. Ved hjælp af forskellige væsker løfter man med hjælp fra en bryn børste hårene i ønsket retning.

Når du som kunde skal have lavet Brow Lamination, fortæller jeg undervejs hvad jeg gør step by step for at du kan føle dig tryg under hele behandlingen.  Jeg starter altid med at rense brynene hvorefter første væske påføres. Denne væske blødgør håret så det let kan børstes i den ønskede retning, efter individuel trække tid fjernes væsken og nummer to væske påføres, denne væske ’’låser’’ håret så det bliver hvor man redder det. Til slut i behandlingen farves brynene efter eget ønske samt retning med det skånsomme lycon voks.

Det anbefales at man plejer brynene hjemme med collagenolie for at tilføre fugt til hårene. Der kan med fordel bookes protein kur som påføres under behandlingen. En behandling som gør en stor forskel for dig som kunde. 

Farvning og retning?

Bryn

Du kan ved farve og retning af dine bryn skabe en ny form eller blot finjustere med den sensitive voks og eller af pincet. Der bliver lyttet til dine ønsker og behov så du kan udstråle den bedste udgave af dig selv. Voksen jeg bruger, er til særlig sensitiv hud sådan at alle kan få en behandling.

Sensitiv/Allergi produkter

Hos mig udfører jeg for det meste farve behandlingerne med mærket Refectocil. Hvis man er bekendt med allergi eller sensitivitet og reagere over for almindelig farve, anbefaler jeg at behandle dig med den Sensitive serie inde for øjenbryn/øjenvippe farve.

Farvning og retning af bryn

Varighed (15-20 minutter)
kr 229
  • Rensning af makeup rester
  • Farve påføres
  • Brynene rettes med Lycon voks

Farvning af vipper

Varighed (15 minutter)
kr 189
  • Patches påføres under øjnene
  • Farven påføres
  • Vipperne renses

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.