Fremhæv dit ansigt

Vipper og bryn er en vigtig del af ansigtet, og farvning af dine bryn kan hjælpe med at definere formen og udtrykket af ansigtet hvor farvning af vipperne kan hjælpe med at omridse dine øjne og få dem til at se mere åbne ud. 

Øjenvippe/Bryn farve.

Dine vipper og øjenbryn er noget af det første man lægger mærke til.  Skab rammen om dit ansigt med farvning og retning så du får velformede bryn og farvet vipper som fremhæver både dine øjne og ansigtstræk. Farven vil aftage efter et par uger hvorfor det anbefales at komme hver 4. uge til denne behandling

Øjenvipper

Få markeret dine vipper ved farvning som gør en markant forskel for din udstråling, det åbner øjnene mere op samt skaber et mere intenst look. Typisk vil farvning af dine naturvipper synes længere og fyldigere da spidserne af natur hårene typisk er meget lyse. Det vil efterfølgende også være nemmere for dig at påføre mascara da hele naturhåret bliver gennemfarvet. Resultatet holder i op til 4 uger.

Sensitiv/Allergi produkter

Hos mig udfører jeg for det meste farve behandlingerne med mærket Refectocil. Hvis man er bekendt med allergi eller sensitivitet og reagere over for almindelig farve, anbefaler jeg at behandle dig med den Sensitive serie inde for øjenbryn/øjenvippe farve. Kom gerne forbi og få en test bag øret.

 

Voks af overlæbe

Book alene eller som tillægsbehandling
kr 189
  • Huden renses med skånsom olie
  • Overlæben bliver påført voks
  • Kølende creme påføres og mindsker rødme

Lash & Brow Lift

Varighed (45-60 minutter)
kr 800
  • Farvning af vipper og bryn indgår i prisen
  • Retning med Lycon voks
  • Holdbarhed op til 6-8 uger
Pakketilbud

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97