Pedicure

En forkælende behandling som startes med et varmt fodbad og  som får dig til at føle velvære ud til tåspidserne. Du kan afslutningsvis tilvælge et bredt udvalg af farver fra Cnd Shellac. 

Sådan starter din pedicure behandling

Ved denne behandling startes der med et varmt fodbad, du kan med fordel sidde og vælge Shellac farve imens hvis dette ønskes lakeret. Derefter files fødderne kosmetisk og der bliver ordnet negle, neglebånd og eventuelt Shellac. Behandlingen afsluttes med en let fodmassage hvor der benyttes creme til dette formål at huden på fødderne bliver mættet af fugt. Det anbefales at holdes ved lige i sommerperioden hver 6. uge hvor man samtidig kan få lagt ny Shellac på.

Reparation og forstærkning af egne negle

Denne behandling er essentiel til dig, som måske har problemer med enkel negl, det kan være den knækker hvis den får en bestemt længde, den vokser skævt eller du mangler noget af neglen. Opfyldning bør holdes ved lige hver 3-4 uge. Denne behandling er til dig med en knækket negl, svage negle eller til dig som ønsker at kunne få lange negle på den mere naturlige måde uden påsætning af forlængelse. Det er populært at benytte Shellac ovenpå forstærkningen. Forstærkningen findes i 3 forskellige farver, klar, rosa og mælkehvid alt efter behov. Det anbefales at få en opfyldning hver 3-4 uge.

Holdbare negle med CND Shellac

En langtidsholdbar lak +14 dage som hærdes i en uv lampe, behandlingen består af en let manicure hvor der ordnes negle, neglebånd og tilfiling af naturneglen derefter findes der farve som skal lakeres. Shellac neglene er helt tørre når du forlader klinikken. Hos By Forslund bruges der udelukkende kun CND Shellac produkter. De fleste kunder kommer hver 3-4 uge og får lagt ny Shellac på.

Aftagning af Shellac

Varighed (30 minutter)
kr 199
  • Nem og skånsom aftagning
  • Let manicure
  • Neglen får påført olie

Shellac inkl. mini manicure

Varighed (60 minutter)
kr 399
  • Negle og neglebånd ordnes
  • Shellac påføres
  • Olie på negleområdet

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97