Brow Lift

Brow Lift behandlingen er en populær metode til at syne brynene fyldigere ved at ’’tvinge’’ hårene til at sidde i en bestemt retning.

Hvad er Brow Lift?

Brow Lift, også kendt som en semi permanent øjenbrynsløft som er udviklet til at give løft og definition til øjenbrynene. Denne behandling er ideel til personer, der ønsker at forbedre deres øjenbryns udseende uden at skulle ty til permanent makeup. 

En Brow Lift behandling er smertefri og kan tage op til 40 minutter at udføre. Resultatet af behandlingen kan vare op til seks til otte uger alt afhængigt af hårtype og pleje. 

Det er vigtigt at vælge en kvalificeret og erfaren  behandler til at udføre din Brow Lift behandling for at sikre de bedste resultater. Som med enhver anden behandling er det også vigtigt at have realistiske forventninger og forstå, at resultatet afhænger af din hårtype og andre faktorer som gør at du ikke kan sammeligne andres resultater med dine øjenbryn, vi alle har forskellig mængde bryn hår, tekstur og naturlig fylde.

Hvad koster Brow Lift?

Prisen for en Brow Lift behandling kan variere alt efter hvilken behandler man vælger. Hos By Forslund starter prisen ved 499 kroner og der kan dertil købes andre behandlinger, som er populære at tage i samme omgang. Jeg bruger kun de bedste mærker til mine behandlinger og det er alle produkter, som jeg kan stå inde for. Behandlingen der udføres skal være nøjagtig og grundig, så du går fra klinikken med et smil på læben. Jeg har kun glade kunder og derfor sørger jeg altid for, at du er 100% tilfreds, når du går herfra. 

Jeg har 5 års erfaring med Brow Lift behandlinger og du kan derfor roligt være tryg ved, at få udført en behandling hos mig. Du kan se flere billeder her på siden eller følge med på de sociale medier, hvor jeg løbende uploader billeder og holder mine følgere opdateret. Jeg ville sætte pris på hvis du gad, at følge med og samtidig bliver klogere på hvilke behandlinger du kan få og være tryg ved den behandling du vælger, når du kommer så langt. 

Du kan også vælge at booke din behandling nu ved, at gå til booking på knappen til højre i nederste hjørne på hjemmesiden. Herunder kan du se tilkøbsmuligheder, som er populære hos andre kunder.

Tilkøb: Brow Lamination

Varighed (30-40 minutter)
kr 499
  • Brynene renses
  • Brow Lamination væsker påføres
  • Brynene farves og rettes med Lycon voks

Tilkøb: Brow Lamination og Lash Lift

Varighed (45-60 minutter)
kr 800
  • Bryn og vipper renses
  • Brow og Lash Lift væsker påføres
  • Vipper og bryn farves og bryn rettes med voks
Pakkepris

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97