BB Glow

BB Glow ansigtsbehandling er en af de nyeste og mest eftertragtede verden over. Behandlingen er udviklet af koreanske kosmetologer

Sådan fungerer BB Glow

BB Glow er en ansigtsbehandling udover det sædvanlige. En behandling hvor der indarbejdes fugt og mineraler i det yderste hudlag for at opnå en mere ensartet og glat hud. En smertefri behandling som øjeblikkeligt tilfører glød, en ensartet hudtone og et intensiv fugtgivende boost.

BB Glow udføres ved hjælp af et specielt nålehoved hvor der dannes hundredvis af kontrollerede små mikro kanaler i det øverste hudlag hvorefter huden er modtagelig for indslusning af de aktive ingredienser som jeg sammensætter efter din hudtype og dermed aktiverer kollagen produktionen. Din hud vil øjeblikkeligt sætte igang med at restarte cellefornyelsen og genopbygge skaden.

Hvilke problematikker kan man behandle med BB Glow.

 • Uren hud
 • Reducere fine linjer/rynker
 • Ældningspletter
 • Synlige porer
 • Akne ar
 • Mørke render under øjnene
 • Pigmentpletter
 • Tørhed
 • Træt eller grålig hud som mangler glød
 

Det anbefales at man alt efter hudtype får foretaget mellem 4-8 behandlinger med 7-10 dages mellemrum for at opnå det maksimale resultat hvorefter det anbefales at holdes ved lige hver 3-4 måned alt efter behov.

Efter din BB Glow behandling anbefales det at du undgår nedenstående punkter.

 • Undgå aktiv sol.
 • Den første dag anbefales det ikke at bruge makeup og vaske ansigt med rense produkter.
 • Der anbefales ikke sauna, svømmehal eller solarium.
 • Ingen laserbehandlinger i 4 uger
 

Hvis man imod forventning ikke overholder ovenstående anbefalinger er der risiko for at skade slutresultatet.

Før behandling

Inden behandlingen renses din hud for eventuelle make up rester. Derefter analysere jeg din hudtype og sammensætter produkter til lige netop din hud.

Næste step i processen er påførelse af en effektiv peel som gør huden åben og modtagelig for aktive ingredienser og derudover fremmer cellefornyelsen på din hud.

Under behandling

Denne behandling er især god for dig som har problemer med huden. BB Glow kan løse mange hudproblemer og vi har listet nogle af de positive resultater ved behandlingen herunder.

Uren hud, misfarvet hud, ældre hud og ældningspletter, fine linje, træt eller grålig hud, synlige porer, poser og mørke render under øjenene, ar, fregner og pigmentpletter, samt tørhed.

Efter 1. behandling

Mange oplever blandt andet en frisk glød, gradvis blegning af pletter på huden, stimulering af kollagenproduktion, øger hudens elasticitet, giver næring og hydrering, fugtgivende og løft.

Reducerer antallet af fine rynker, reducerer porer, forbedrer hudens naturlige beskyttelse, forøger glat hudtone og beriger huden med antioxidanter.

Du som kunde

Du kan roligt læne dig tilbage og slappe af, når du skal have udført din behandling. Jeg er uddannet til at udføre alle behandlinger fuldkommen korrekt, så du får et optimalt resultat hver eneste gang. Du kan få lavet CND™ Shellac, Brow Lamination, Lash lift og meget andet.

byforslund-charlotte forslund

Charlotte Forslund
Indehaver af by Forslund

Tilfredse kunder lever jeg af

Jeg lever af tilfredse kunder og igennem min passion og min perfektionistiske tilgang indenfor skønhedbehandlinger er jeg heldig, at have faste kunder, som igennem årene har fået god behandling og anbefaler mig til andre. Jeg håber du vil give mig muligheden for, at du kan opleve det samme.

22 77 97 97